Åben partybus

Det som er unikt ved Cabrioletbussen er, at I kan holde jeres festkørsel under åben himmel. Der er meget få andre køretøjer som kan klare dette. Cabrioletbussens tag kan rulles tilbage, og bussens vinduerne kan fjernes. I får samme effekt som kørsel i en studentervogn. Vind i håret og opmærksomhed fra dem I kører forbi. Cabrioletbussen er den eneste af sin slags i Danmark. Begynder det at regne, kan vi hurtigt sætte taget på og montere vinduer. Vi medbringer vinduerne under kørselen.

Vores cabrioletbus er indregistreret som turistbus i Danmark og godkendt til persontransport. Den er godkendt til transport af 41 passagerer (35 siddende og 6 stående).

Cabrioletbus udstyr

– Ekstremt stort musikanlæg på 3600 watt. 4 tophøjtalere på 4 gange 400 watt og en meget stor subwoofer på 2000 watt sørger for en musikoplevelse ud over det sædvanlige. Cabrioletbussen har en indbygget Apple iPad 2 med Spotify Premium abonnement så I altid kan streame den musik I kan lide. I kan også tilslutte jeres egen iPhone, iPod, smartphone eller anden MP3 afspiller via et alm. mini jack stik (samme som til headset). 

– Stor køleboks på 130 liter som kan holde jeres medbragte drikkevarer kolde.

– Et LED lysshow som kan få gang i festen om aftenen.

– Benzin generator så musikken kan spille videre, også hvis bussen skal holde stille med slukket motor i længere tid.

– Stort foldbart tag som kan rulles sammen.

– Vinduer kan afmonteres så bussen bliver helt åben, også i siderne. 

– For jeres sikkerhed medbringer vi brandslukker og førstehjælpskasse. Cabrioletbussen har miljøfilter og er godkendt til at i miljøzoner i for eksempel København. Vores Cabrioletbus har fartskriver/kontrolapparat.

Ekstra tilvalg

Ønsker I at få en dygtig DJ med på turen, arrangerer vi det. Man betaler ekstra for at få en DJ med.

Cabrioletbus med DJ 

Hvis I ønsker et minde fra jeres festkørsel kan man som tilvalg få installeret et eller flere GoPro action kameraer. Disse videooptagelser får I efter kørselen så I kan dele dem med deltagerne. GoPro kamera er også et tilvalg som man betaler ekstra for.

Vores cabrioletbus er indrettet med en robust indretning. I cabrioletbussen kan man kan råbe, synge og spilde øl på gulvet uden at det gør noget. Dog er rygning ikke tilladt, siden fartvinden kan sprede gløder som kan brænde huller i hud, øjne, tøj og lave alternative frisyrer. Cabrioletbussen kan bookes for kørsel fra i midten af april til og med midten af oktober. Kontakt os for at få et skriftligt tilbud. Udfyld vores kontaktformular her.

Open top partybus
Få en unik oplevelse med Cabrioletbussen!

Cabrioletbussen er et unikt stykke køretøj. Den er den eneste af sin slags i Danmark. Vores Mercedes bus kørte fra 1982 til 1995 som en alm. lukket bybus i Berlin. Vi har dokumentation på at den i efteråret 1994 kørte på fast rute i det centrale Berlin mellem for eksempel Reichstag, Unten den Linden og Alexanderplatz. I 1995 blev den ombygget til sightseeingbus på et centralværksted i Berlin. I den forbindelse blev den konverteret til en bus med åbent tag. Mellem 1996 og 2005 kørte den som sightseeingbus i Dresden. I 2006 var den promotionbus under fodbold VM i Tyskland. Cabrioletbussen blev indregistreret i Danmark i 2014.